

0
درباره کروسان
منتشر شده در 1403/08/20
کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان صبحانه است که در پاره ای موارد به شکل هلالی اما در اکثر موارد به شکل ساده (همانند نانهای تست معمولی) و با آرد، خمیرمایه و کره تهیه میشود و خمیر آن با بهکارگیری کره، به صورت خمیر هزارلا آماده میگردد. تفاوت اصلی این نان با نانهای دیگر تخمیر سه مرحله ای خمیر آن است. در ایران کروسان تحت عنوان یک شیرینی شناخته میشود در حالی که این نان به هیچ عنوان در دسته شیرینیها طبقهبندی نشده و مطلقاً از انواع نان صبحانه است.
امروزه کیک کروسان تبدیل شده به یکی از محبوبترین ها در مصرف روزانه بچه ها که شما میتونید همین الان از فروشگاه boonakmall.ir خرید کنید
boonakmall.ir